AI REGIO PROJECT FINAL EVENT

AI REGIO-projektet anordnar sitt slutevenemang på BluePoint i Bryssel den 27 september kl. 09.00-17.00. Det här hybrid-evenemangetkopplar an till Manufacturing Partnership Event av EFFRA den 26 september.

Under detta interaktiva heldagsevenemang kommer resultaten och prestationerna från projektet, och i synnerhet AI- och tillverkningslösningar för inblandade små och medelstora företag och digitala innovationshubbar, att presenteras. Huvudprogrammet innehåller tre huvudsakliga deltagandesessioner som kommer visa upp resultaten av projektet i termer av digitala innovationshubbar, didaktiska fabriksnätverk och regionala ekosystem; AI-baserade dataplattformar för tillverkning, SMF-drivna experiment för tillverkningsindustrin. Dessa sessioner kommer att organiseras i tre delar:

I den första delen kommer de huvudsakliga resultaten av AI REGIO-projektet att beskrivas i detalj; i den andra delen kommer en extern expert att be publiken om röstning, frågor och animerad diskussion; i den tredje delen kommer en paneldiskussion att modereras av AI REGIO-experter med deltagande av industriella fall och framgångshistorier.

Utöver dessa tre sessioner kommer det att finnas ett utställningsområde för att visa upp innovativa lösningar och tjänster av involverade experiment samt en guidad utställningsturné för intresserade deltagare.

Antalet deltagare är begränsat, så missa inte chansen att registrera dig för denna unika nätverksmöjlighet och gå med i en av de största europeiska AI- och tillverkningsgemenskaperna.

Klicka här för mer information och anmälan!

Tidpunkt: 2023-09-27 09:00 - 2023-09-27 17:00