Tourism of Tomorrow Lab

Nätverket NECSTouR, inom hållbar turism, bjuder den 25:e november in till ett webbinarium för de regionala aktörer som vill veta hur nätverkets lanserade labb för morgondagens turism (ToT Lab) fungerar samt för dem som letar inspiration eller samarbetspartners inom digitalisering av turistsektorn.

ToT Lab har under ett års tid konsulterat sina medlemmar i regionala projekt kring dataanvändning och digitala hjälpmedel med koppling till hållbarhet. Projekten, som även kommer presenteras och diskuteras under webbinariet, har rört bland annat optimering av turistflöden i skyddande naturområden, attraktion av teknisk kompetens till turistsektorn och analys av hotell-och boendeerbjudande med fokus på hållbarhetsattribut.

ToT Lab har som avsikt att agera som en katalysator för turismdata som enligt dem ska bygga på hållbarhetsvärden och EU-samarbete. Syftet med webbinariet är i sin tur för arrangörerna att få recensioner och insikt i deras konsultativa tjänster samt för deltagarna att utveckla kunskap, hitta eventuella samarbetspartners, samt få jämföra sina tjänster med andras inom just turism beträffande digitalisering och hållbarhet.

Till anmälan!

Tidpunkt: 2022-11-25 10:00 - 2022-11-25 12:30