Workshop: Innovative Small and Medium Cities – How to get involved in EU-Projects?

Vi organiserar det här eventet i vårt small- and medium sized cities (SMC)-nätverk som vi är med i för att lyfta små och medelstora städers viktiga roll för samhällsviktiga lösningar och finna värdefulla samarbeten mellan europeiska städer, och mellan städer/offentliga verksamheter och andra aktörer såsom lärosäten, företag, föreningsliv och medborgare. I nätverket samarbetar vi med Thüringen, städer i norra Nederländerna, Norra Sveriges Brysselkontor, franska regionen Pays de la Loire, Turku-sydvästra Finland och Stavanger-regionen.

Workshopen kommer vara uppdelad i 3 huvuddelar. Den 18 maj kommer framför allt bestå av en presentation av Europeiska kommissionen, om hur skulle små och medelstora företag skulle kunna visa vägen i genomförande av de europeiska målen, följt av en nätverkskväll där tanken är att bjuda på mat från nätverkets olika regioner. Detta är ett utmärkt tillfälle för er som är intresserade eller känner till andra som kan vara intresserade av att bjuda på (och därmed marknadsföra) livsmedel från era regioner! Den 19 maj kommer det vara parallella workshops som huvudsakligen fokuserar på era projektutvecklingsidéer och presentationer av olika EU-projekt, samt information om rollen av nätverk och tips på hur man kan utveckla europeiska projekt. Evenemanget är planerat som ett fysiskt event i Bryssel, men beroende på covid-situationen kommer ett slutligt beslut göras innan påsk.

Se till att anmäla er innan den 18 mars till denna spännande och inspirerande workshop genom att registrera ert ”city team”!

Läs mer här om evenemanget!

 

Kontakta Sandra vid frågor eller för mer information.

Anmäl dig här!

Programme SMCs Event 2022 18 19 May

2022 Template City Profile

Tidpunkt: 2022-05-18 14:30 - 2022-05-19 14:00